vidaXL Suport de perete pentru monitor dublu VESA 75/100 mm negru oțel (358000)

190,40 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 190,40 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Suport si stand televizor, monitor

Rainbow VEPLB-18 Suport si stand televizor, monitor 146,93 RON Rainbow VEPLB-18 Rainbow VEPLB-13 Suport si stand televizor, monitor 201,75 RON Rainbow VEPLB-13 Harmantrade CM-202 Suport si stand televizor, monitor 228,16 RON Harmantrade CM-202 Vogel's SuperFlat S EFW 8105 Suport si stand televizor, monitor de la 89,61 RON Vogel's SuperFlat S EFW 8105
Descrierea produsului
Compatibil VESA Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

V-ați plâns vreodată de spațiul limitat pentru monitor? V-ați confruntat vreodată cu încordarea gâtului și a umerilor din cauza statului pe scaun pentru perioade lungi de timp? Atunci acest suport reglabil pentru monitor dublu este cea mai bună alegere!

Ajustabil în multe feluri: Acest suport pentru monitor se poate înclina în sus sau în jos cu 15°, se poate roti la stânga sau la dreapta cu 45° și poate pivota la 360°. De asemenea, îi puteți regla înălțimea pentru cea mai bună vizionare.
Două opțiuni de instalare: Acest suport de birou pentru monitor poate fi instalat în două moduri diferite, folosind o clemă C sau o montură cu inele. Funcționează pentru birouri cu grosimea cuprinsă între 10 mm și 88 mm. Puteți alege modul în care preferați să-l instalați și să vă eliberați spațiu pe birou.
Organizator de cabluri: Suportul pentru monitor are o clemă ascunsă pentru a organiza cablurile și un slot de depozitare pentru cheile Allen, ajutând la menținerea biroului îngrijit și ordonat.
Instalare ușoară: Acest suport de monitor pentru birou vine complet cu instrucțiuni și toate accesoriile și fitingurile necesare, pentru o instalare ușoară.
Cadru din oțel: Oțelul este un material excepțional de dur și rezistent. Oferă rezistență și stabilitate. Construit din oțel, acest suport pentru monitor Vesa este robust pentru ani de utilizare!
Culoare: Negru
Material: Oțel
Dimensiuni VESA: 75 x 75 mm / 100 x 100 mm
Înălțime stâlp: 80 cm
Diametrul stâlpului: 3,5 cm
Dimensiune ecran recomandat: 13"-27"
Capacitate maximă de încărcare (per placă): 10 kg
Clemă C (grosime birou 10 mm- 88 mm)
Montură cu inele (grosimea biroului 10 mm-88 mm)
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.