Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

MOUNTY Suport TV LCD de perete - 30 inch (40070172)

94,06 RON
+ 21,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
kokiskashop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 94,06 RON

Descrierea produsului
Îți place să te uiți la televizor, dar nu ai loc să plasezi un televizor LCD? Nu contează, să vă oferim un suport TV Mounty® pentru televizoare LCD standard VESA. Suportul este proiectat pentru toate ecranele plate LCD, LED și cu plasmă. Potrivit producătorului, suportul este proiectat pentru până la 12 kg, în plus, este furnizat într-un set cu nivel de spirit, pentru o amplasare precisă. Setul include și dopuri, șuruburi, șaibe etc. , precum și șuruburi de calitate din clasa 8.8. Acest suport de perete este compatibil cu următoarele standarde VESA: 75x75 / 100x100 / 125x125 / 150x150 Specifica ții:
  • material: oțel de 2 mm
  • diagonală: 65 "(până la 165 cm)
  • sarcină conform testelor TÜV SÜD GS: 12 kg
  • distanță maximă: 150 x 150 mm
  • unghiul de înclinare: 15 °
  • distanță de perete: aproximativ 8,5 până la 32 cm
Conținutul pachetului:
  • 1x suport de perete incl. instrucțiuni de asamblare și articole de asamblare (dacă aveți pereți speciali, va fi necesar să cumpărați dibluri și șuruburi adecvate pentru acestea într-un magazin specializat)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.